Céginformáció

Történetünk

Néhány partnerkapcsolatra alapozva 1991-ben két magyar magánszemélyként elhatároztuk, hogy gazdasági társaságot alapítunk kokillában öntött alumínium termékek gyártására.

Először egy szombathelyi székhelyű cégként muködtünk. Összegyujtöttük a német, holland, svájci és osztrák piacról a megrendelői igényeket, termékeket és ezeket gyártottuk a kért kivitelben. Az öntés mellett az alumínium termékek csiszolására, polírozására, homok- ill. szemcseszórására és estenként porfestésére mutatkozott kereslet.

Mivel a megrendelés állomány egyre nőtt és sokrétuvé vált, 1998-ban Szombathely közelében fekvő Jákon alakítottuk ki 1000 m2 szabad és 800 m2 fedett területen önálló telephelyünket, melyet már az addig megszerzett tapasztalatok és gyártási elképzelések alapján rendeztünk be. Közel 10 sikeres évet töltöttünk itt, miközben fokozatosan kinőttük az üzemet. Az adott jáki területen bővítési lehetőségek nem álltak rendelkezésünkre, így arra az elhatározásra jutottunk, hogy egy átfogóbb, nagyobb beruházás keretein belül, Rádóckölked település iparterületén egy minden igényt kielégítő, a kor kívánalmainak megfelelő telepet hozunk létre.

A település fekvése nagyon kedvező. Szombathely és Körmend között található, 5 km-re a 86-os és 10 km-re a 8-as főutaktól. Itt már 6000 m2 szabad és 1200 m2 fedett területen egységes termelői tevékenységként koncentrálódik az öntőüzem és mellette a csiszoló, polírozó illetve a homok- és szemcseszóró részleg.

Ezenkivül létrehoztunk egy 180 m2-es csarnokban forgácsoló részleget, ahol CNC eszterga és marógépeken munkáljuk meg és készítjük el saját illetve partnereink részére a szükséges szerszámokat, termékeket.

A társaságnál, mely családi vállalkozásként muködik, 26 tesznek meg mindent azért, hogy a megrendelői igényeket a lehető legjobb minőségben, megbízhatóan elégíthessük ki. Évente 150 t alumíniumot olvasztunk be, majd munkálunk meg. Vállalkozásunk a bútor-, gép- és építőiparon kívül, a világítástechnikához és belsőépítészethez is gyárt öntött alumínium termékeket.

Cégünk rendelkezik ISO 14001 minősítéssel.

Munkatársaink

Schmidt Ottó
Ügyvezetõ

  • E-mail:

Németh Attila
Üzemvezetõ

  • E-mail:

Schmidt Andrea
Adminisztráció

  • E-mail:

Ifj. Schmidt Ottó
Következõ generáció

  • E-mail:

Németh Gyula
Szerszám-és kokillakészítõ

Kapcsolat
  • Trading Team Bt., H-9784 Rádóckölked Fő utca 133.
  • Tel.: +36 94/556-044
  • Fax: +36 94/556-045
  • Mobil: +36 30/946-6094
  • E-mail: